• Pieczenie ciast. Przepisy praktyczne ciast drożdżowych, tortów, ciastek, cukierników, lodów i likierów - Róża Makarewiczowa

Symbol: 5181
Brak towaru
45.00
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 11
Odbiór w punkcie Poczta Polska 10
In Post paczkomaty 11
Poczta Polska Pocztex 48 11
In Post kurier 12
Odbiór w punkcie Poczty Polskiej 13
Poczta Polska Pocztex 48 17
Dostępność Brak towaru
ISBN 978-83-65602-66-4
Zostaw telefon

Autorka: Róża Makarewiczowa

Liczba stron: 212

Oprawa: twarda

Format: 14,8 cm x 21,0 cm

 

Wznowienie z oryginału z 1911 r. Niniejsza książka zawiera wskazówki do pieczenia pieczywa, słodkich wypieków oraz zimnych deserów i likierów. Jest to uzupełnienie "Praktycznej Kuchni", zawierającej prawie 1100 różnych przepisów dań. Wszystkie przepisy zostały wypróbowane i dopracowane przez autorkę tak, aby nawet mniej zdolne gospodynie nie posiadające doświadczenia mogły przyrządzić smaczne i zdrowie pieczywo i ciasta.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie