- Kategorie
-
Pieczenie ciast. Przepisy praktyczne ciast drożdżowych, tortów, ciastek, cukierników, lodów i likierów - Róża Makarewiczowa
Symbol:
5181
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 11 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-65602-66-4 |
EAN | 9788365602664 |
Zostaw telefon |
Autorka: Róża Makarewiczowa
Liczba stron: 212
Oprawa: twarda
Format: 14,8 cm x 21,0 cm
Wznowienie z oryginału z 1911 r. Niniejsza książka zawiera wskazówki do pieczenia pieczywa, słodkich wypieków oraz zimnych deserów i likierów. Jest to uzupełnienie "Praktycznej Kuchni", zawierającej prawie 1100 różnych przepisów dań. Wszystkie przepisy zostały wypróbowane i dopracowane przez autorkę tak, aby nawet mniej zdolne gospodynie nie posiadające doświadczenia mogły przyrządzić smaczne i zdrowie pieczywo i ciasta.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.